Bel mij terug

verzenden sluiten

wizard_info_step1

Onze rolluiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een prettig bedieningsgemak. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
 
Elektrische bediening
De elektrische bediening vindt plaats met een schakelaar. Voor een mooie afwerking van de schakelaar kunt u kiezen voor de Centralis RTS draadloze schakelaar van Somfy. Deze schakelaar werkt als een afstandbediening (alleen in combinatie met een RTS buismotor of losse ontvanger) echter wordt op een vaste plek op de muur gemonteerd.

Afstandsbediening Telis 1
De afstandsbediening kunt u bestellen in combinatie met een RTS buismotor of losse RTS ontvanger. Om het bedieningsgemak nog meer te vergroten is er ook de mogelijkheid uw rolluik letterlijk 'vanuit uw luie stoel' te bedienen. Dit doet u met de Telis 1, 1 kanaal handzender.

Meerdere rolluiken met 1 afstandsbediening Telis 4
Indien u meerdere rolluiken of zonweringproducten rondom uw huis met 1 handzender wenst te bedienen, dan gebruikt u hiervoor de Telis 4 handzender. Met deze handzender kunt u 5 verschillende kanalen instellen. U kunt dus maximaal 4 rolluiken apart bedienen en heeft dan nog 1 kanaal over om alles tegelijk te openen of te sluiten.