Bel mij terug

verzenden sluiten

Retourneren

Retour zendingen

Alle retouren dienen eerst via e-mail aangemeld te worden bij Raemakers. Duidelijk vermelden wat de reden is en indien mogelijk vergezellen van een foto van het defecte onderdeel of product. Afhankelijk van de aard van het probleem wordt in overleg met u bekeken wat de beste en snelste oplossing is.

Garantie

Er wordt op de producten rolluiken, zonneschermen, screens, garagedeuren en hordeuren een volledige materiaal garantie gegeven van 2 jaar.

Op de motoren zit 5 jaar garantie. Besturingselementen zoals afstandbediening e.d. hebben een garantieperiode van een half jaar.

Slijtage van bedieningsmaterialen zoals band vallen te allen tijde buiten de garantie.

Zie voor uitgebreide garantie voorwaarden onze algemene verkoopvoorwaarden.

Montage

Uiteraard is het mogelijk uw zonwering door ons te laten monteren. De montage van uw zonwering wordt door twee ervaren monteurs uitgevoerd. De montageservice wordt door ons op route ingepland. Indien u een maatwerkproduct bij ons heeft besteld, en er vanuit de productie een gereed melding op uw zonwering is uitgegeven, wordt u door ons gebeld voor het maken van een montageafspraak. Het kan zijn dat door toename van de seizoensdrukte de productietijd enigszins kan oplopen.