Bel mij terug

verzenden sluiten

Garagedeur kopen

De rolluiken voor uw garagedeur zijn leverbaar in vele kleuren. U wilt natuurlijk een mooi geheel met uw woning en daarom is het belangrijk dat een rolluik voor uw garagedeur daarbij past. Als u het bestelschema op onze site volgt. komt u een keuzetabel tegen. De motoren worden geleverd door Somfy en zijn tegen meerprijs leverbaar met een afstandbediening Telis 1 of een afstandbediening Keygo die geschikt is voor uw sleutelbos. Wij geven zelfs een garantie van vijf jaar op deze motoren.

  • Garagedeur oosterhout
  • Garagedeur oss
  • Garagedeur plaatsen
  • Garagedeur turnhout

Een rolluik moet niet alleen mooi zijn, maar het moet inbraakvertragend werken, ze is echter niet inbraakwerend. Wel zijn er tegenwoordig rolluiken met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Deze kunt u vinden in onze webwinkel. Ze hebben een blokkeersysteem, waarbij blokkade per lamel optreedt indien men probeert het pantser te forceren. Deze variant is daardoor wel inbraakwerend. Een andere belangrijke toepassing voor een rolluik is het lichtdicht en geluidsarm afsluiten van ramen of deuren in een huis en bij ons hoeft u het voor de prijs niet te laten.

In warme landen zult u vaker rolluiken aantreffen, omdat het daardoor koeler in huis blijft. Een rolluik heeft dus vele functies. Wij leveren rolluiken door heel Nederland of u nu woont in Nijmegen of Grave, u krijgt eerst van ons een offerte en dan kunt u beslissen of u met ons zaken wilt doen. Het kopen van een rolluik voor uw garagedeur, ook al woont u in Mill, is kiezen voor een relatief kleine investering, die u in veel situaties en in alle seizoenen voordeel oplevert. Het is ook energiebesparend, u hoeft minder te stoken in de winter en heeft minder airco nodig in de zomer. En een bijkomend voordeel is dat niemand hoeft te zien wat er bij u binnen staat, zeker wanneer u er niet bent. Surft u maar eens naar onze site, zodat u ziet wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Als u nog vragen heeft, staan wij u graag te woord.