Bel mij terug

verzenden sluiten

Elektrisch Rolluik CD942 Alulux.

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U heeft dan ook het hele jaar door profijt van uw aankoop. Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie.

Raemakers levert rolluiken met de beste motoren.  Deze zijn wellicht wat prijsverhogend maar geven u voor een lange tijd de allerbeste bescherming. Geen goedkope, meestal vreemde, motoren maar SOMFY motoren met een garantie termijn van 5 jaar.

Tevens hebben we rolluiken met een extra kleine omkasting, Het CD135 rolluik met een omkasting van 12,5cm. Voor de prijs kunt u kijken bij de rolluiken. 

We verkopen de merken Heroal en Alulux afhankelijk van de situatie en vraag van onze klanten. Beide merken hebben zich bewezen in de markt! 

vanaf: € 446,00 samenstellen

Extra informatie

Meetinstructie Rolluiken
Folder Rolluiken
Elektrisch Rolluik CD942 Alulux.