Bel mij terug

verzenden sluiten

Terrasscherm Picca met knikarmen AKTIE MODEL

De Picca is de instapper onder de terrasschermen en helemaal van deze tijd. Bij het ontwerp van de Picca is extra aandacht besteed aan 'value for money'. Zo is er een sterk ontwerp neergezet bestaande uit kwalitatief goede materialen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De Picca is standaard leverbaar in naturel aluminium TNA, crèmewit (Ral 9001) en RAL 7016 structuur en wordt standaard bediend door een SOMFY IO motor met een draadloze bediening! U kunt kiezen tussen een wandzender of een draagbare afstandsbediening. Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze zon- en windautomaat van SOMFY inclusief handzender.

Hieronder een reactie over de Picca.

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle en nette aflevering van 2 elektrische zonweringen. In 2 uurtjes heb ik ze gemonteerd en aangesloten dus dat ging gemakkelijk. Ze zijn nog mooier dan op internet. Het was voor ons een gok om ze zomaar te bestellen ongezien maar het is zeker geen slechte keus geweest.We zijn er erg blij mee dus een aanrader voor diegenen die ook zonwering willen bestellen." 

vanaf: € 1.645,00 samenstellen

Extra informatie

Meetinstructie Terrasschermen
Folder Picca
Terrasscherm Picca met knikarmen AKTIE MODEL