Bel mij terug

verzenden sluiten

Markies plaatsen

Een markies plaatsen is voor ons een fluitje van een cent, omdat wij dit al jarenlang doen en dit kan bij ons voor een goedkope prijs. U kunt bij ons kiezen uit oudhollandse houten markiezen, deze geven als geen andere zonwering een klassieke uitstraling aan een woning. Een belangrijk voordeel van het plaatsen van een markies is de bescherming tegen van opzij invallende zon, de zijkanten zijn immers gesloten. De bediening geschiedt door middel van een ophaalkoord, een elektrische bediening is hierbij een optie. Door het gebruik van hardhout is uw markies verzekerd van een lange levensduur en wanneer u deze door ons laten plaatsen weet u zeker dat er niets mis kan gaan.

  • Knikarmscherm Mill
  • Zonnescherm actie
  • Zonnescherm bestellen
  • Markies actie
  • Markies bestellen

Vooral winkeliers kiezen vaak voor het plaatsen van een markies. Markiezen verfraaien klassieke alsmede moderne panden. Tevens kunt u deze voorzien van tekst waardoor deze als reclamedrager kan dienen voor uw winkelpand. Uw pand wordt heel herkenbaar bij u klanten.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het kopen van rolluiken. Rolluiken verhogen wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk en inbrekers. Met name om dit laatste worden rolluiken vaak door ons geplaatst. De rolluiken zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding en zorgen voor enorme stabiliteit. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik. Kortom een zeer effectief product dat ook nog eens kan zorgen voor een veilig gevoel. Bovendien kunnen rolluiken vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. U regelt op een eenvoudige wijze de hoeveelheid binnenvallend licht,zonnewarmte en frisse lucht.

  • Zonnescherm Gennep
  • Serrezonnewering plaatsen
  • Goedkoopste knikarmscherm

Een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig online bij ons aanvragen. De zonnewering kunt u bij ons kopen inclusief of exclusief montage. Wij kunnen het ons voorstellen dat het ophangen van zonnewering een zwaar en moeilijke klus is, daarom bieden wij montage ook aan voor een kleine meerprijs.