Bel mij terug

verzenden sluiten

Knikarmscherm repareren

Knikarmscherm repareren

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het kopen en laten monteren van allerlei soorten zonnewering, maar wij repareren ook bijvoorbeeld een knikarmscherm. Wanneer u een knikarmscherm bij ons koopt, of u nu woont in Den Bosch of Nijgemen, hoeft u niet zo snel bang te zijn dat deze na verloop van tijd kapot gaat en dat u kosten heeft voor het repareren van dit scherm. Wij garanderen u dat dit product geschikt is voor buitengebruik en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen voor CE-markering. Goed en veilig dus.

  • Serrezonnewering offerte
  • Zonnescherm Venray
  • Zonnescherm Lent
  • Knikarmscherm groesbeek
  • Knikarmscherm lent

Uw zonwering is bedoeld om invallend zonlicht bij ramen en etalagepuien te weren. Zonwering is niet bestemd voor gebruik tijdens harde wind, regen, hagel, sneeuw en vorst. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een markies als zonnewering. Een markies geeft uw huis in onder andere Den Bosch, Gennep of Wijchen een oudhollandse karakteristieke uitstraling. De omkasting is van hout en geeft de gevel een nostalgisch karakter. Daarnaast beschermt de omkasting de markies tegen weersinvloeden en maakt het aluminium framewerk de markies tot een duurzame vorm van zonwering.

  • Knikarmscherm repareren
  • Serrezonnewering Oosterhout
  • Zonnescherm Malden

Maar wij verkopen veel meer zoals serrezonnewering of u nu woont in Mill, Beuningen of Groesbeek en natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een hordeur. Een hordeur die slecht functioneert biedt meer ergernis dan gemak. Met de revolutionaire plissé hordeur hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Het horgaas rolt niet op maar vouwt op. De deur blijft in iedere gewenste stand staan en knalt niet terug. Het gaas is duurzaam, UV-bestendig en rotvrij. Het hordeur systeem werkt zonder veerspanning waardoor zeer geschikt voor kinderen en ouderen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Kijkt u maar eens in onze webwinkel wat de mogelijkheden zijn en als u nog vragen heeft, dan staan wij u graag te woord.