Bel mij terug

verzenden sluiten

Inbraakbeveiliging plaatsen

U kunt natuurlijk een alarmsysteem in uw woning laten plaatsen als inbraakbeveiliging. Vaak zijn deze behoorlijk duur. Wij bieden u een goed alternatief door rolluiken te plaatsen als inbraakbeveiliging. Kopen van rolluiken is zeker goedkoper dan een duur alarmsysteem en het maakt het voor inbrekers vele malen moeilijker uw woning te betreden.

  • Rolluiken Cuijk
  • Rolluiken Beuningen

De woonkamer is een ware schatkamer voor inbrekers. Hier staat uw televisie, dvd-speler, hifi materiaal en mooie kunstvoorwerpen. U heeft natuurlijk een goede inboedelverzekering, maar daarmee heeft u uw dierbare spullen nog niet terug. De slaapkamer is de meest private ruimte in een huis.

  • Inbraakbeveiliging plaatsen

Inbrekers wilt u hier zeker niet. Adequate bescherming hier is dus geen overbodige luxe. Veertig procent van de inbraken gebeurt via ramen. Dus ook de ramen van de slaapkamer zijn een kwetsbare plek in uw woning. De achterdeur is niet vaak zichtbaar voor buren of mensen op straat. Daarom kan de inbreker makkelijk ongestoord zijn gang gaan. Maar zijn tijd is beperkt. Dus hoe moeilijker u het hem maakt om binnen te komen hoe minder gemotiveerd hij zal zijn.

Wij zijn specialist als het gaat om zonweringen en rolluiken. Wij bieden ze aan in verschillende soorten, maten en kleuren en u kunt ook goedkope rolluiken bij ons kopen. Wanneer uw garage grenst aan uw woning kunt u ook daar een rolluik laten plaatsen als inbraakbeveiliging voor uw garagedeur, of u nu in Oss, Oosterhout, Nijmegen, Boxmeer woont, wij komen overal en monteren deze graag voor u. Natuurlijk ontvangt u eerst een offerte van ons, zodat u weet u hoeveel een rolluik u precies gaat kosten. U hoeft bij ons niet bang te zijn voor onvoorziene kosten, omdat wij nooit afwijken van onze afspraken met u. Wilt u goedkoper uit zijn, dan kunt u overwegen deze zelf te plaatsen. Het is niet eenvoudig en daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om dit door ons te laten doen tegen een kleine meerprijs.