Bel mij terug

verzenden sluiten

Carport plaatsen

Carport plaatsen

Regen, zon, vogelpoep, vallende takken, bladeren, vorst, hagel en sneeuw. Uw auto wordt er dagelijks door geteisterd en dit kunt u voorkomen door een carport te plaatsen. Met een halfopen constructie van een overkapping beschermt u uw auto of caravan tegen al deze negatieve invloeden. Een carport plaatsen biedt veelal een betere bescherming dan een garage. Omdat in de afgesloten garage het vocht niet goed afgevoerd wordt ontstaat dampvorming en krijgt roestvorming vrij spel.

  • Veranda Oss
  • Terrasoverkapping prijs
  • Terrasoverkapping Wijchen

Afhankelijk van de plek waar u de carport wilt plaatsen is er een bouwvergunning nodig. Over het algemeen zijn er twee categorieën waarin een overkapping valt. De meeste overkappingen zijn vergunningsvrij of licht-bouwvergunningsplichtig. Voor het plaatsen van een overkapping achter of naast de woning is er zelden een vergunning nodig. Voor het bouwen van een overkapping voor de woning volstaat meestal een lichte bouwvergunning.

Vrijstaand naast de woning, of er tegenaan leunend, voor één of voor twee wagens, al dan niet met gesloten zijkanten, al dan niet voorzien van een bergplaats, een overkapping kan vele vormen aannemen. De nieuwste vorm is ongetwijfeld de zwevende lichtgewicht constructie die aan de muur wordt bevestigd. Minder veilig dan in een afgesloten garage, maar wel veel goedkoper. Uw privacy kunt u behouden door bijvoorbeeld schermen te plaatsen of een afschutting te voorzien met beplanting om de overkapping te onttrekken aan indiscrete blikken. Soms wordt een overkapping zelfs voorzien van een garagepoort of van een inschuifbare parkeerpaal zonder staanders op de grond.

  • Terrasoverkapping Nijmegen
  • Carport Oosterhout
  • Veranda Oosterhout

Wij hebben natuurlijk meerdere soorten overkappingen, zoals een terrasoverkapping die u door ons kunt laten monteren, maar u kunt het natuurlijk ook zelf doen. Het is wel een hele klus, dus daarom bieden wij u een goedkope service om dit door ons te laten doen. Wij hebben jarenlang ervaring hierin en voor ons is het een fluitje van een cent om het vakkundig en geheel naar uw wens te plaatsen.