Bel mij terug

verzenden sluiten

BBS rolluik

Een BBS rolluik biedt u vele voordelen zoals inbraakbeveiliging, privacy, verduistering en isolatie van zowel geluid als temperatuur, zeker geschikt voor woningen in de buurt van onze vestigingsplaats zoals Wijchen, Mill of Malden. Ideaal in de zomer en de winterperiode. U kunt bij ons een keuze maken voor een BBS rolluik die u handmatig kunt bedienen of een elektrische. De markt voor rolluiken is de laatste jaren enorm toegenomen. De rolluiken van nu zijn er in mooie en moderne uitvoeringen en worden op de gevel geplaatst, maar kunnen ook geïntegreerd worden in de gevel.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goedkope rolluiken aanbieden, omdat wij slim inkopen. Onze zonweringen zijn van goede kwaliteit en u krijgt altijd een garantie van twee jaar. Of u nu in Nijmegen, Uden of Lent woont een rolluik kopen bij ons is gewoon een goede keus.

  • Rolluiken Mill
  • Rolluiken Wijchen
  • Rolluiken den bosch
  • Rolluiken gennep

Uw rolluiken worden na verloop van tijd erg vuil aan de binnenkant. Dat is het gedeelte van het rolluik waar u tegenaan kijkt vanuit uw kamer, wat meestal nogal wat ergernis veroorzaakt. U wilt immers dat uw woning er netjes en schoon uitziet. U kunt daar erg moeilijk bij en het vereist zelfs enige vakkennis om de rolluiken te kunnen reinigen. Wij nemen deze lastige klus u graag uit handen. De kosten zijn ongeveer 80 euro inclusief btw per gedeelte, maar indien u meerder rolluiken heeft maken wij een passende offerte.

  • Garagedeur online
  • BBS rolluik
  • Screen actie
  • Screen bestellen

Wij leveren op maat en binnen tien dagen kunnen wij het door u bestelde product leveren. Natuurlijk vindt u in onze webshop ook rolluiken met het keurmerk Veilig Wonen. Het maakt indringers een stuk moeilijker om uw woning binnen te komen en in ieder geval krijgt u tijd genoeg om maatregelen te nemen door de politie te waarschuwen. Onze producten zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar geeft u ook een veilig gevoel.